eFotball-aften med SSK og Ham-Kam 12. august

Postet av Stange Sportsklubb den 3. Jul 2020

SSK ønsker å legge til rette for en satsning på eFotball/e-sport i klubben. 12. august kl. 15 ønsker vi velkommen til eFotball-aften på klubbhuset for alle som er interessert i eller nysgjerrig på eFotball. 

Program

  • Presentasjon av SSKs tanker rundt eFotball og arbeidet som gjøres nasjonalt
  • Presentasjon av Ham-Kams satsning på eFotball v/ Jørgen Fallet Brobakken
  • Gametime. De som ønsker utfordrer Ham-Kams utøvere i FIFA

Vi vil ha flere skjermer og konsoller tilgjengelig. 

Fokuset vil være på eFotball under dette arrangementet, men om du er interessert i å bidra innen andre grener innen e-sport tar vi gjerne en prat med deg den 12. august eller ved en annen anledning.

Jørgen Fallet Brobakken (Brobacon) t.v og Sindre Løseth t.h under lansering av eSerien i 2019.
Foto: Stian Fossum Larsen0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 2. juli 18:30

Postet av Stange Sportsklubb den 22. Jun 2020

Årsmøtet 18. juni kalte inn til ekstraordinært årsmøte på klubbhuset torsdag 2. juli kl. 18:30. Saksliste finner du her. 


0 Kommentar

Påmelding til fotballskole 10-14. august

Postet av Stange Sportsklubb den 15. Jun 2020

Påmelding til årets fotballskole har nå åpnet:

https://app.rubic.no/Public/Events/925

Du kan også melde deg på i appen Rubic LagetMitt.

Magne Brun takker for seg etter fjorten år som ansvarlig for fotballskolen, og inn kommer Gard Eskil Fraser og klubblegenden Marius Langberg. Begge har erfaring som trenere i klubben, og der Gard Eskil representerer fremtiden stiller Marius opp med bøttevis av erfaring. Etter mer enn 60 år som trener i klubben ble Marius hedret av hele Norge som årets ildsjel under Idrettsgallaen 2013. Vi er glade og stolte over at Marius gjør et comeback under årets fotballskole!

Keepere vil tilbys et eget opplegg deler av fotballskolen. 

Etter mange års fantastisk innsats med fotballskolen vil vi takke Magne for jobben han har lagt ned, og er glade for at Magne fortsatt bistår oss med forberedelser.

Vel møtt!
0 Kommentar

Innkalling til årsmøte 18. juni kl. 18:30

Postet av Stange Sportsklubb den 3. Jun 2020

Styret i Stange Sportsklubb innkaller til klubbens årsmøte torsdag 18. juni kl. 18:30 på klubbhuset.

Sakspapirer finner du her.

Valgkomiteens innstillinger, og øvrige dokumenter som ikke finnes i lenken ovenfor, fremlegges på årsmøtet.


0 Kommentar

eFotball/e-sport i SSK

Postet av Stange Sportsklubb den 29. Mai 2020

3. juni 2020
Styret i Stange Sportsklubb vedtok 3. juni at eFotball/e-sport kan tilbys som aktivitet i klubben. Vi vil komme med invitasjon til infomøte.

Sak publisert 29. mai:

Per dags dato har Stange Sportsklubb ikke et organisert tilbud innen e-sport, men vi ser på mulighetene for å utvikle et tilbud. Vi arrangerte f.eks i fjor et eFotball-arrangement under Stangedagene. Er du interessert i å bidra? Send mail til dagligleder@stangesportsklubb.no

Som for øvrige idretter trengs det dedikerte personer til å organisere tilbudet. I første omgang trenger vi en voksen person som tar på seg ansvaret. Ungdommer kan gjerne bidra inn i en slik gruppe.

Om du er interessert, men usikker på om vil påta deg et ansvar, kan du delta på webinar med NFF om eFotball på følgende datoer:

  • tirsdag 02. juni kl. 09.30 – 11.00.
  • torsdag 04. juni kl. 18.30 – 20.00.

Ta kontakt med Espen på dagligleder@stangesportsklubb.no om du vil delta på webinaret. Utover det kan du lese mer om eFotball på https://www.fotball.no/efotball.

E-sport er mer enn eFotball, og vi er åpne for å vurdere åpning for flere spill/grener innen e-sport, men i første omgang er eFotball det mest naturlige å starte med. Bl.a. Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball, FIFA og UEFA satser stort på eFotball. eFotball er i stor vekst og det er derfor helt naturlig for oss som klubb å se nærmere på e-sport/eFotball som et satsningsområde i vår klubb.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline