Kjøp Circle K-koppen gjennom SSK

Postet av Stange Sportsklubb den 25. Nov 2019

Du kan nå kjøpe Circle K-koppen 2020 gjennom Stange Sportsklubb, og du får da 5 kr rabatt på kaffe i vår kiosk i tillegg til gratis kaffe hos alle Circle K i 2019 og 2020.

Pris for standard-kopp er 299 kr mens premium-kopp koster 499 kr. Dette er samme pris som hos Circle K, men ved å kjøpe gjennom SSK får klubben 100 kr pr. kopp fra Circle K og du får  SSK-logoen inngravert.

Koppen kjøpes i Vipps (søk opp Stange Sportsklubb eller #121408). Du får gratis hjemlevering innen en uke.

I Vipps er det også mulig å handle fra kioskens restlager til under innkjøpspris. Om du kjøper SSK-/Circle K-koppen får du varene levert med koppen. Utover det avtales henting med Espen.


0 Kommentar

14. og 15. desember: Salgsutstilling med Jan Baker hos Stange Sportsklubb

Postet av Stange Sportsklubb den 12. Nov 2019

Stangesokningen Jan Baker fyller i år 80 år, et år som for den anerkjente kunstneren har blitt feiret med bl.a. utstilling på Hamar Sagbladfabrikk. Jubileumsåret avsluttes med salgsutstillinger hos Stange Sportsklubb. Til denne utstillingen tar Baker med en del bilder som ikke har vært tilgjengelig tidligere.

25% av all omsetning går til Stange Sportsklubb.

Tid 
14. og 15. desember fra 12-17


Sted
Stange Sportsklubbs klubbhus
(Georg Fjelds veg 41, 2335 Stange)


Om Jan Baker
Kunstner fra Stange med utdannelse fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i perioden 195557 og Statens kunstakademi i perioden 196570. Han har også hatt studieopphold i Paris.

Siden debuten i Kunstnerforbundet i 1968 deltatt på en mengde separat- og gruppeutstillinger i Norge og i utlandet. De viktigste separatutstillingene har han holdt i:

I tillegg har han holdt flere separatutstillinger i utlandet, hovedsakelig i Sverige og Tyskland.

Kollektivt debuterte han på Høstutstillingen i 1967, og har siden deltatt på et utall gruppeutstillinger og biennaler over hele verden, blant annet i Firenze, Stockholm, New York, Tokyo, København, Venezia, Ljubljana, Reykjavík, Moskva, Zagreb og Kraków.

Baker har vunnet internasjonale priser i Frankrike og Tyskland, og har hatt mange betydelige utsmykningsoppdrag over hele landet. Han er representert i Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Museet for Samtidskunst, Norsk kulturråd, Bergen Billedgalleri, Den Svenske Stats Konstråd, Kulturministeriet i Bonn samt en rekke andre offentlige og private samlinger i inn- og utland.

13. september 2005 mottok han Kongens fortjenstmedalje i gull for sin kunstneriske innsats. I pressemeldingen het det: «Hans særegne kunstneriske uttrykk har gjort ham til en anerkjent og ofte benyttet billedkunstner i inn- og utland.» Tildelingen ble foretatt av fylkesmannen i Oslo og Akershus, Hans J. Røsjorde.


Foto: janbaker.no


0 Kommentar

Innebandy nå også for 1. klassinger - endring i treningstider

Postet av Stange Sportsklubb den 12. Nov 2019

7. november startet vi opp med innebandytreninger i Stange Sportsklubb, og nå tilbyr vi dette også til barn født i 2013. Ved stor nok oppslutning og tilstrekkelig antall voksne som vil lede og trene de unge innebandyheltene kan innebandy bli et permanent tilbud i Stange Sportsklubb. De første ukene leder Innlandet Bandyregion treningene og de vil gi nødvendig kursing til alle interesserte.

Treningstider (hver torsdag f.o.m 14/11 t.o.m 19/12):  


17:00 - 18:00 (gutter og jenter født i 2012 og 2013)
18:00 - 19:00 (gutter og jenter født i 2010 og 2011)

Alle treninger foregår på bane 4 i Stangehallen.

Eventuelle treninger i 2020 avhenger av oppslutningen rundt høstens treninger.

Tiltaket er gratis i oppstarten og det vil være utstyr tilgjengelig. Påmelding er ikke nødvendig, men send gjerne mail til dagligleder@stangesportsklubb.no hvis din kontaktinfo ikke har blitt notert ifm treningene slik at du får tilsendt nødvendig informasjon om det videre tilbudet.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline