eFotball/e-sport i SSK

Postet av Stange Sportsklubb den 29. Mai 2020

3. juni 2020
Styret i Stange Sportsklubb vedtok 3. juni at eFotball/e-sport kan tilbys som aktivitet i klubben. Vi vil komme med invitasjon til infomøte.

Sak publisert 29. mai:

Per dags dato har Stange Sportsklubb ikke et organisert tilbud innen e-sport, men vi ser på mulighetene for å utvikle et tilbud. Vi arrangerte f.eks i fjor et eFotball-arrangement under Stangedagene. Er du interessert i å bidra? Send mail til dagligleder@stangesportsklubb.no

Som for øvrige idretter trengs det dedikerte personer til å organisere tilbudet. I første omgang trenger vi en voksen person som tar på seg ansvaret. Ungdommer kan gjerne bidra inn i en slik gruppe.

Om du er interessert, men usikker på om vil påta deg et ansvar, kan du delta på webinar med NFF om eFotball på følgende datoer:

  • tirsdag 02. juni kl. 09.30 – 11.00.
  • torsdag 04. juni kl. 18.30 – 20.00.

Ta kontakt med Espen på dagligleder@stangesportsklubb.no om du vil delta på webinaret. Utover det kan du lese mer om eFotball på https://www.fotball.no/efotball.

E-sport er mer enn eFotball, og vi er åpne for å vurdere åpning for flere spill/grener innen e-sport, men i første omgang er eFotball det mest naturlige å starte med. Bl.a. Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball, FIFA og UEFA satser stort på eFotball. eFotball er i stor vekst og det er derfor helt naturlig for oss som klubb å se nærmere på e-sport/eFotball som et satsningsområde i vår klubb.


0 Kommentar

Handledager hos Freske Fraspark

Postet av Stange Sportsklubb den 19. Mai 2020

Fra 18. mai t.o.m 6. juni er det handledager hos Innlandets største fotballbutikk, Freske Fraspark, og alle SSKs medlemmer får minimum 30% på alle fotballrelaterte varer. (unntatt er noen toppmodeller på fotballsko der det blir 20%).  

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500.

Medlemskortet til deg/ditt barn finner du i appen Rubic LagetMitt. Aktiver bruker her.
0 Kommentar

Kjærkommen gave fra Sparebank 1 Østlandet

Postet av Stange Sportsklubb den 5. Mai 2020

Vi er heldige som har en så lojal generalsponsor som Sparebank 1 Østlandet. I forrige uke fikk vi uventet 25 000 kr i gave i en vanskelig tid. Takk til Sparebank 1 Østlandet! Dette kommer i tillegg til sponsoravtalen hvor banken går inn med mer penger i 2020.  

Med reduserte og usikre inntekter må vi i år redusere bl.a. innkjøp av utstyr. Samtidig gir smittevernhensyn behov for utstyr til øvelser vi normalt sett ikke prioriterer, slik at vi kan sikre varierte treninger. Derfor var gaven fra Sparebank 1 Østlandet ekstra kjærkommen nå som vi starter opp med treninger.

Vi har allerede kjøpt inn frisparkfigurer slik at SSK kan produsere nye David Beckhamer på løpende bånd, i tillegg er bl.a. målvegger og fotballtennisnett på handlelista. Skøytegruppa vil få glede av balansebrett, treningshekker og koordinasjonsstiger. På klubbhuset ser vi frem til å få på plass bordtennisbord.

Takk igjen til Sparebank 1 Østlandet!

https://www.h-a.no/2020/nyheter/korona/milliongave-til-idretten-pa-hedmarken-overraskende-og-veldig-viktig/
 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline