Liverpool fotballskole kommer til Stange

Postet av Stange SK - Fotball den 20. Jan 2016

Stange Sportsklubb skal være vertskap for LFC -fotballakademi også sommeren 2016

Nok en gang kommer Liverpool International Football Academy, Liverpool Fotballskole, til Stange 30. juni til 2. juli for å utvikle fotballferdighetene til gutter, jenter, utespillere og keepere i alderen 6 – 14 år.


Offisiell partner for LFC
Liverpool International Football Academy har Liverpool Fotballskole som eneste og offisielle partner i Norge. –Vårt mål er å bringe LFC til våre unge fans rundt om i verden og vise hvor spesiell fotballklubben vår er, forteller daglig leder for Liverpool Fotballskole i Skandinavia, Bernt Jo Vole. –Uansett hvor i verden du deltar på et LFC-akademi, håper vi du har det gøy når du lærer hvordan du spiller “The Liverpool Way” sammen med flere hundre andre barn og unge.

Engelske trenere
Liverpool International Football Academy stiller med 14 trenere fra Liverpool Football Club. Alle trenerne er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Football Club, og de blir fløyet inn til Norge fra Liverpool. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregår på fotballspråket. –Fotballspråket er et veldig fint språk – hvor alle skjønner alle, sier Vole. –De engelske trenerne reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på!

Egenutvikling av lokale trenere
–I tillegg har vi med trenere fra den lokale fotballklubben, som hjelper til i alle klassene som assisterende trenere. På denne måten får klubben mulighet for trenerutvikling og å lære seg nye øvelser over de tre dagene Liverpool Fotballskole er på plass, som igjen kan brukes i sitt arbeid videre med unge fotballspillere og kommer klubben til gode, forteller Vole.


Påmelding og mer informasjon finner du her


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.