Kick off og kvalitetsklubbsertifisering

Postet av Stange SK - Fotball den 20. Apr 2016

Lørdg 16.april og søndag 17. april holdt SSK Kick off for barnefotballen for første gang. Lørdag var det for 11 og 12-åringene, og søndag for 9 og 10-åringene. Barna startet dagen inne på klubbhuset sammen med trenere og lagledere.

Magne Brun ledet barna gjennom Fair play-skolen med temaer som tillit, respekt, mot, ærlighet og inkludering. Videoer som viste situasjoner som barn kan oppleve, ble diskutert i mindre grupper og i fellesskap. Barna hadde mange flotte definisjoner og viste engasjement og gode holdninger. I lunsjpausen sørget Bama for frukt og juice til alle.

Søndag ble SSK fotball sertifisert som NFF kvalitetsklubb og i den forbindelse fikk vi besøk av kretsen og av NFFs visepresident Mette Christiansen. Hun var med på Fair play-skolen og ble imponert over barna og alle de gode innspillene de kom med.

Etter to økter med Fair play så var barna klare for å gå ut på bana. På søndag var det markering av at SSK ble Norges Kvalitetsklubb nummer 100. Da ble det taler og utdeling av diplom, blomster og gaver fra IØFK og NFF.

Etter markeringen, kunne Kick off'et fortsette. Da kom det som barna nok gledet seg mest til, nemlig å spille fotball. Endelig fikk disse kullene også prøve de fine 3v3-banen som vi har her på Stange. 6-åringene spiller sine seriekamper på slike baner, men det er også gøy for de som er litt eldre. Det ble intern turnering med 3-4 spillere per lag. Da fikk også de yngste dommerne litt øvelse før sesongstart.

Søndagens Kick off ble avsluttet med kake til alle fremmøtte.


SSKs første kick off ble en stor suksess, og kanskje kan det bli en tradisjon.

Linker til saker på fotball.no og i avisene:

Kvalitetsklubb nr 100

Kvalitetsklubb

Fair play-skole på Stange

Stangeavisa

HAKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.