Mariusprisen 2016

Postet av Stange SK - Fotball den 9. Nov 2016

Søndag 6.november var det avslutning for SSK fotball yngres avdeling. Spillere fra fem til 16 år var samlet i Stangehallen, sammen med trenere, lagleder, foreldre, søsken, dommere og støttespillere i klubben. Et viktig innslag på den felles avslutningen er utdelingen av Mariusprisen.

I 2013 mottok Marius Langberg prisen for årets ildsjel på idrettsgallaen. Med prisen fulgte et pengebeløp og rentene av dette deles hvert år ut til to verdige spiller på de eldste ungdomslagene i SSK.

Vinner av årets Mariuspris på SSK G16 er Kristoffer Nøkleholm. Kristoffer er et forbilde for sine medspillere på flere måter. Han er en tydelig og positiv kaptein, høflig og inkluderende, har respekt for klubbens verdier og viser ekte fotballglede! En verdig vinner!

J16s vinner av Mariusprisen er lagets kaptein, Malene Johansen. Hun viser stor interesse for fotballen og har god innsats på hver trening, og ikke minst på kamper. Malene går foran som et godt forbilde for sine lagvenninner og andre spillere i Stange sportsklubb og i hjemklubben sin; Tangen. Hun har hevdet seg bra i seriespillet og i cuper til tross for at hun bare er 14 år! Malene er god å ha i midtforsvaret. Vi håper vi får mye glede av Malene som fotballspiller i årene som kommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.