Foredrag med tidligere PL-dommer Bobby Madley

Postet av Stange Sportsklubb den 10. Des 2018

21. januar kl. 18 kommer den profilerte toppdommeren Bobby Madley til Stange Sportsklubb, hvor publikum vil bli kjent med en dommer som har mange sesonger bak seg i Premier League og europacup. Foredraget passer for alle som er interessert i fotball eller idrett generelt.

For å være sikret plass, send mail til dagligleder@stangesportsklubb.no. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Mer om Bobby Madley og foredraget

Bobby Madley har over ti års erfaring med å dømme både engelsk og internasjonal fotball. Som toppdommer i Premier League de siste fem årene har han tilegnet seg unik kompetanse i håndtering av høyt press, flyktige situasjoner og i å både ta – og stå for – raske avgjørelser. Du vil få et unikt innblikk i livet til en Premier League-dommer og lære om håndtering av pressede situasjoner, farer ved feil bruk av sosiale medier og hvordan å fremstå selvsikker både i profesjonell og personlig sammenheng.
 
 Bobby bruker en interaktiv og humoristisk stil til å levere en svært motiverende og underholdende presentasjon. Han benytter sin unike bakgrunn til å vise hvordan hans motgang og skuffelser ble omgjort til muligheter for utvikling gjennom en positiv tankegang. Bobby utfordrer negative holdninger og gir en ny og unik tilnærming til å bygge seg opp igjen og bli en bedre versjon av seg selv.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.