Avslutning i Stangehallen med Marisusprisen.

Postet av Stange SK - Fotball den 14. Nov 2017


I 2013 mottok Marius Langberg prisen for årets ildsjel på idrettsgallaen. Med prisen fulgte et pengebeløp og rentene av dette deles hvert år ut til to verdige spiller på de eldste ungdomslagene i SSK.Vinner av årets Mariuspris på SSK G16 er Bendik Lukassen. Bendik gir alltid 100 % så fort han har på seg treningsklær. Han har utviklet en evne til å få med resten av laget på en positiv væremåte . Gjennom året og sesongen som har gått har han bare vært borte fra trening 2-3 ganger , da med gyldig forfall . Bendik er en typisk lagspiller som også kan avgjøre kamper på egenhånd med et flott touch og sitt tempo . Han er en vinnerskalle som virkelig gjør alt i sin makt for å ikke tape kamper, selv på treninger ! Bendik er en fin person også utenfor bana og en viktig bidragsyter i spillergruppa . Han er frampå med kjappe kommentarer og replikker, men ydmyk når det trengs !

J17s vinner av Mariusprisen er Sunniva Nilsen. Sunniva har gode holdninger og vist stor fotballfaglig fremgang spesielt siste to år. Hun har blitt bedre både teknisk og taktisk, og hennes kanskje største styrke er arbeidskapasiteten. Hun har stor aksjonsradius fra sin midtbaneposisjon, og kan løpe i 2x45 min. Hun er duellsterk, og gir seg aldri. Etter å ha vunnet duellen, har Sunniva i år også blitt bedre til å spre gode pasninger til medspillerne. Hun har høy smerteterskel, og satt laget foran seg sjøl i situasjoner der andre hadde meldt pass.

I en sesong der laget har hatt flere utfordringer i forhold til skader, så har Sunniva vært motoren og drivkraften i laget og virkelig gått foran og tatt tak utpå bana.

 

Styret gratulerer begge prisvinnerne!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.