Oversikt over treningstider for vinteren 2017

Postet av Stange SK - Fotball den 30. Des 2016

Oversikt SSK vintertrening 2017


Vinteren 2017 har SSK fått treningstid i Stangehallen, i gymsalen på Stange skole og på HIAS-bana.
FRODE KROGSTAD NY TRENER FOR A-LAGET

Postet av Stange SK - Fotball den 16. Des 2016

Frode Krogstad (45) fra Ilseng overtar som ny trener for klubbens a-lag fra 01.01.2017. Han er utdannet trener med UEFA B-lisens og har i 2016 jobbet i trenerteamet til Farts damelag i 1. divisjon. Tidligere har han hatt ansvaret for Farts herrelag i 3. og 4. divisjon og flere lag i HamKam yngres.

Vi ønsker Frode velkommen til klubben vår!
Mariusprisen 2016

Postet av Stange SK - Fotball den 9. Nov 2016

Søndag 6.november var det avslutning for SSK fotball yngres avdeling. Spillere fra fem til 16 år var samlet i Stangehallen, sammen med trenere, lagleder, foreldre, søsken, dommere og støttespillere i klubben. Et viktig innslag på den felles avslutningen er utdelingen av Mariusprisen.

I 2013 mottok Marius Langberg prisen for årets ildsjel på idrettsgallaen. Med prisen fulgte et pengebeløp og rentene av dette deles hvert år ut til to verdige spiller på de eldste ungdomslagene i SSK.

Vinner av årets Mariuspris på SSK G16 er Kristoffer Nøkleholm. Kristoffer er et forbilde for sine medspillere på flere måter. Han er en tydelig og positiv kaptein, høflig og inkluderende, har respekt for klubbens verdier og viser ekte fotballglede! En verdig vinner!

J16s vinner av Mariusprisen er lagets kaptein, Malene Johansen. Hun viser stor interesse for fotballen og har god innsats på hver trening, og ikke minst på kamper. Malene går foran som et godt forbilde for sine lagvenninner og andre spillere i Stange sportsklubb og i hjemklubben sin; Tangen. Hun har hevdet seg bra i seriespillet og i cuper til tross for at hun bare er 14 år! Malene er god å ha i midtforsvaret. Vi håper vi får mye glede av Malene som fotballspiller i årene som kommer!
Nytt fra SSK Fotball

Postet av Stange SK - Fotball den 17. Aug 2016

Høstsesongen er her - HEIA STANGE!


TELT
Vi i fotballgruppa har nå fått eget telt. Det er 4x4 meter, og kan benyttes under cuper og som ekstra kiosk ved behov. Teltet var et naturlig samlingspunkt under Norway Cup. Ta kontakt med styret dersom deres lag ønsker å bruke teltet på en turnering.


TALENTCUP
Også denne høsten leier HamKam Talentcup baner på Stange. Det vil være Talentcup 20.-21. august, 3.-4., 10.-11. og 17.-18.september, 15.-16. og 29.-30.oktober. Lister for kioskvakter er sendt til laglederne og de ligger her på nettsiden under "Fotballgruppa". Informasjon om vareutvalg og oppgaver er også sendt til laglederne og det vil ligge i kiosken. Kioskinntektene fra disse helgene er viktige for klubben og vi er avhengige av at alle stiller opp på kioskvakter som oppsatt. Takk for hjelpen!

mCASH
Nå kan man også betale med mobilappen mCASH i kiosken vår. Hvordan det gjøres finner man informasjon om i kiosken.

STANGEMESTERSKAPET
I år er det Ilseng som er arrangør og neste år er det vår tur. Årets Stangemesterskap er 3.-4. september. Kampoppsett er sendt til lagledere.


OPPSETT FOR HJEMMEKAMP MED DOMMERE
Oppsettet er sendt ut til alle lag. Det samme er oversikt over alle høstens kioskvakter.
Kick off og kvalitetsklubbsertifisering

Postet av Stange SK - Fotball den 20. Apr 2016

Lørdg 16.april og søndag 17. april holdt SSK Kick off for barnefotballen for første gang. Lørdag var det for 11 og 12-åringene, og søndag for 9 og 10-åringene. Barna startet dagen inne på klubbhuset sammen med trenere og lagledere.

Magne Brun ledet barna gjennom Fair play-skolen med temaer som tillit, respekt, mot, ærlighet og inkludering. Videoer som viste situasjoner som barn kan oppleve, ble diskutert i mindre grupper og i fellesskap. Barna hadde mange flotte definisjoner og viste engasjement og gode holdninger. I lunsjpausen sørget Bama for frukt og juice til alle.

Søndag ble SSK fotball sertifisert som NFF kvalitetsklubb og i den forbindelse fikk vi besøk av kretsen og av NFFs visepresident Mette Christiansen. Hun var med på Fair play-skolen og ble imponert over barna og alle de gode innspillene de kom med.

Etter to økter med Fair play så var barna klare for å gå ut på bana. På søndag var det markering av at SSK ble Norges Kvalitetsklubb nummer 100. Da ble det taler og utdeling av diplom, blomster og gaver fra IØFK og NFF.

Etter markeringen, kunne Kick off'et fortsette. Da kom det som barna nok gledet seg mest til, nemlig å spille fotball. Endelig fikk disse kullene også prøve de fine 3v3-banen som vi har her på Stange. 6-åringene spiller sine seriekamper på slike baner, men det er også gøy for de som er litt eldre. Det ble intern turnering med 3-4 spillere per lag. Da fikk også de yngste dommerne litt øvelse før sesongstart.

Søndagens Kick off ble avsluttet med kake til alle fremmøtte.


SSKs første kick off ble en stor suksess, og kanskje kan det bli en tradisjon.

Linker til saker på fotball.no og i avisene:

Kvalitetsklubb nr 100

Kvalitetsklubb

Fair play-skole på Stange

Stangeavisa

HA

Vil du være med på laget?

Postet av Stange SK - Fotball den 4. Feb 2016

SSK fotball trenger deg!

Stange sportsklubb er basert på frivillighet. Klubben har en viktig rolle i lokalsamfunnet ved at vi gir små og store muligheter for aktivitet og fellesskap.

For at barn og unge skal få et godt tilbud er det mange ulike oppgaver som må og bør gjøres. Da er vi avhengige av frivillige. Vi ønsker å fordele oppgavene på flere, slik at ildsjelene vil og kan holde på lenger, og vi kan gjøre en enda bedre jobb sammen.

Du kan bli del av vårt fellesskap!

Det er mange roller som skal fylles i et idrettslag, hvilke rolle passer for deg?


Fotballgruppa har behov for personer til både små og store oppgaver:

Sportslig:

 • Trenerkoordinator - oppfølging av trenere, veiledning og organisering av kurs
 • Spillerutvikler - oppfølging av spillere, vurdering av hospitering, sone- og kretslag
 • Sportslig utvalg - vær med å oppdatere og implementere sportsplan med sportslige føringer, bidra til samarbeid mellom lag og organisering av aktiviteter og tiltak.
 • Trener
 • Gruppetrener - avlast trenerne ved å trene en mindre gruppe spillere
 • Keepertrener

Dommere:

 • Dommerkoordinator - organisere og følge opp dommere, sørge for kurs og informasjon.
 • Dommerveiledere - vær en voksen støtte og veileder for våre unge klubbdommere.
 • Ta imot dommere på 4.divisjonskamper

Kiosk og dugnad:

 • Kioskutvalg - vi trenger personer som sammen kan ha ansvar for driften av kiosken
 • Varer - bestille, vurdere vareutvalg og priser
 • Mottak av varer – ta imot leveranser, oftest på dagtid
 • Klargjøre kiosken før turneringer
 • Rydde i kiosken
 • Fordeling av kioskvakter - før hver sesong skal kioskvaktene fordeles på alle lagene og instruks sendes ut.
 • Dugnadsansvarlig - vær med på å organisere og informere om dugnader.

Organisering:

 • Lagleder - kontaktperson for laget, støttespiller og koordinator for trener, spillere, foreldre og styret.
 • Støtteapparat senior
 • Oppstartsansvarlig - vær med å ta imot årets femåringer, fortelle foreldrene om klubben.
 • Arrangement - vær med å arrangere årlig medlemsmøte, felles avslutning, Fair play-aktiviteter, sosiale tiltak, fotballskole eller turneringer.

Vedlikehold:

 • Banekomite - vær med å vedlikeholde anlegget.

Har du litt ledig tid som du kunne tenke deg å bruke til å bidra i klubben?

Har du sluttet å spille selv, men vil fortsatt være en del av fellesskapet?

Er du innflytter og ønsker å bli kjent med andre i bygda?

Du trenger ikke ha barn i klubben eller erfaring fra fotball for å bidra.

Vi tror at det på Stange er mange ressurspersoner som vi ikke har blitt kjent med enda.


Når mange oppgaver og roller legges til noen få ildsjeler så risikerer man å miste disse viktige kreftene. Med tydelig ansvarfordeling og flere som bidrar vil vi få mere stabilitet, det vil bli lettere å påta seg oppgaver og ikke minst vil vi sammen kunne gi barn og unge et godt tilbud med trygge rammer.

Det er viktig at klubben er tydelig i beskrivelser av roller og ansvar. SSK fotball har som mål å bli godkjent som NFF kvalitetsklubb i 2016. I det arbeidet er det en viktig forutsetning at man har gode rollebeskrivelser og at man har personer til å fylle de ulike rollene. De mest sentrale rollene i klubben er nærmere beskrevet i Klubbhåndboken vår på nett.

Når det gjelder oppgaver som krever kurs og utdanning, så vil klubben dekke det.

Vil du vite mer om hva en oppgave innebærer så Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Alle som vil bidra er velkomne, og vi kan sammen finne oppgaven som passer for deg!

Vi tar også gjerne imot tips om personer du tror kan og vil bidra, men som ikke selv tar kontakt med oss.

E-post: ssk.fotball@gmail.com

Tlf.nr 404 55 220 (Terje Wolla)
Liverpool fotballskole kommer til Stange

Postet av Stange SK - Fotball den 20. Jan 2016

Stange Sportsklubb skal være vertskap for LFC -fotballakademi også sommeren 2016

Nok en gang kommer Liverpool International Football Academy, Liverpool Fotballskole, til Stange 30. juni til 2. juli for å utvikle fotballferdighetene til gutter, jenter, utespillere og keepere i alderen 6 – 14 år.


Offisiell partner for LFC
Liverpool International Football Academy har Liverpool Fotballskole som eneste og offisielle partner i Norge. –Vårt mål er å bringe LFC til våre unge fans rundt om i verden og vise hvor spesiell fotballklubben vår er, forteller daglig leder for Liverpool Fotballskole i Skandinavia, Bernt Jo Vole. –Uansett hvor i verden du deltar på et LFC-akademi, håper vi du har det gøy når du lærer hvordan du spiller “The Liverpool Way” sammen med flere hundre andre barn og unge.

Engelske trenere
Liverpool International Football Academy stiller med 14 trenere fra Liverpool Football Club. Alle trenerne er profesjonelle trenere ansatt ved akademiet til Liverpool Football Club, og de blir fløyet inn til Norge fra Liverpool. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregår på fotballspråket. –Fotballspråket er et veldig fint språk – hvor alle skjønner alle, sier Vole. –De engelske trenerne reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på!

Egenutvikling av lokale trenere
–I tillegg har vi med trenere fra den lokale fotballklubben, som hjelper til i alle klassene som assisterende trenere. På denne måten får klubben mulighet for trenerutvikling og å lære seg nye øvelser over de tre dagene Liverpool Fotballskole er på plass, som igjen kan brukes i sitt arbeid videre med unge fotballspillere og kommer klubben til gode, forteller Vole.


Påmelding og mer informasjon finner du her
INNKALLING TIL ÅRSMØTE SSK FOTBALL

Postet av Stange SK - Fotball den 20. Jan 2016

Torsdag 11.februar 2016 kl. 19.00

Sted: Stange Idrettspark, Klubbhuset


Saksliste:

1. Godkjenning av stemmeberettigede

2. Godkjenning av innkalling og saksliste

3. Valg av møteleder, referent og 2 medlemmer til å underskrive protokollen

4. Årsmeldinger

5. Innkomne forslag/saker - frist forslag: 2.februar 2016

6. Revidert regnskap

7. Budsjett 2016

8. Valg v/valgkomiteen - valg av leder, styremedlemmer og medlem valgkomite


Frist for frasigelse av verv: 28.januar til valgkomiteen v/Vegard Fikke, fikke@online.no