Trivelig besøk av Ham Kam Kvinner i idrettsparken vår!

Postet av Stange Sportsklubb den 19. Apr 2023

Tidligere denne uken hadde vi en fantastisk aften med fotballtrening under deilig vårsol. Om lag 75 jenter på treningsfeltet på samme tidspunkt var ute på feltet og hadde noen gode økter med sine lagvenner. 

Denne dagen bød på mer en vårsol og fotballglede. Vi fikk nemlig storfint besøk av representanter fra Ham Kam Kvinner!

Tidligere SSK Fotballspiller Sigrid Julie Vedum Wolla, og midtstoppermakker Linnea Camitz besøkte oss på feltet og SSK spillere fra J11, J12, J13, J14 og J15 fikk møte våre helter fra HamKam.


 

Sigrid Julie og Linnea var innom alle lagene og snakket om tiden fra de var små fotballspillere fram til i dag som stjerner på HamKam. Med seg hadde de promobilletter til deres aller første hjemmekamp i grønt og hvitt på selveste Briskeby stadion! 

 Etter utdeling og samtaler var de rundt jentene helt ut økta. De fikk se mange i aksjon og konkluderte greit med at jentefotballen i Stange er det virkelig driv over.  

Utrolig gøy og koselig at vi fikk dette flotte besøket, og vi takker så mye for tiden deres, og håper vi snart sees igjen.

 Oppfordrer alle som har anledning til å reise på Briskeby førstkommende lørdag klokka 14.00 for å se på de, og lage skikkelig stemning. Dette er våre jenters helter!


 

- Lykke til med kampen til våre forbilder Linnea og Sigrid Julie!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.