Lise Klaveness dere - for en utrolig flott dag dere skapte alle sammen!

Postet av Joakim Sokrates Brandth Hauvik den 18. Apr 2024


Tidligere i vinter kom henvendelsen til oss at fotballpresidenten Lise Klavenes ønsket å besøke oss i Stange Sportsklubb Fotball. Det satte oss i sving så fort vi fikk nyheten, og takket være alle som møtte opp, ble dette en utrolig dag vi tar med oss i lang, lang tid.


Lise ble tatt imot av Øyvind, Joakim, Mina og Johan, og en hel hærskare ivrige spillere som ville ha autograf og et sekund med presidenten Lise, og det ga hun gladelig bort.


Sammen med Lise Klaveness kom også visepresident 1 i NFF Ane Guro Skaare Rekdal. Lise hadde på forhånd ønsket å høre litt om Stange SK Fotball, den jobben vi alle gjør og hvordan vi gjør det. Programmet var tett, og mye skulle formidles.


Jon-Børge Lundsbakken, Knut Røise Olsen, Jonny Lukassen og sju spillere var først ute og hadde den lengste økta med Lise. Dette var spillere fra J14 og hele veien opp til damer A med ulik bakgrunn, klubboppvekst og ulike historier, som skulle være med å tegne bildet på hvordan Stange SK Fotball er det den er blitt i dag for jentene. Lise fikk en god samtale med dem om deres reise gjennom deres forskjellige historier. Fellesnevneren for alle var vennskap, glede, utvikling og det å kunne være sammen med jevnaldrende i oppturer og nedturer.


Gard Eskil Fraser og Tommy Hagen snakket om hvordan vi i Stange SK Fotball gjennomfører Tine fotballskole. Sammen med seg hadde de 4 ganger instruktør Nora, som i dag spiller på damer A.


Magne Brun med teamet og gutter fra G15 fikk en god samtale om deres prosjekt Bruk Hue, som denne gjengen er Norges berømt for.


Erik Hager snakket med Presidenten om storhall prosjekt og Spire Arena, og daglig leder Joakim Haugvik fortalte om det å drive klubb.


Ute stilte Trygve Brovold As opp med en kjempegod Stangeburger som vi ble gode og mette av. Og sammen med Espa Brus så tror jeg de fleste fikk i seg en god middag. Alle som spilte kamper ute fikk burger.


I tillegg til besøk av presidenten og visepresidenten hadde samtidig besøk av fire spillere fra HamKam Kvinner Elite, som ønsket å besøke jentelag i Stange Idrettspark. Der møtte de SSK-spillere fra J10, J11 og J12, og også lag fra Ottestad IL, Elverum Fotball og Ridabu. 2 kamper og en samtrening på Frenningbana samtidig, og mange jenter som koste seg med hyggelig besøk og fotballglede.


Da presidenten kom trente G15 på Frenningbana, og under besøket spilte SSK G10 kamp mot Vallset på sjuerbana. SSK G14 avløste jentene på Frenningbana med ny kamp. SSK fotball er alle, både små og store, gutter og jenter.

Selveste Jonny Lukassen ble tatt på senga da fotballpresident Lise Klavenes overrasket Jonny med innstilling til nytt æresmedlemskap i Stange Sportsklubb. Leder i SSK Fotball Øyvind Østby tok del i utdelingen sammen med Lise. Dette er velfortjent! Gratulerer så mye!


Lise Klavenes var begeistret over møtet og opplevelsen med Stange SK og Stange SK Fotball i de flotte rammene dere ga henne i idrettsparken vår – og det sammen med vårsola på vår side!


Dette besøket er et resultat av alt som vi, altså alle VI i SSK Fotball, gjør hver eneste dag for våre barn, unge og voksne. VI er fantastisk gode sammen, og vi i SSK Fotball har en herlig grunnholdning om å bidra, hjelpe til, løse floker og skape glede, mestring, trøste og løfte – sammen som ETT lag! Takk til alle dere! Dere som er VI.


Tusen takk til alle som kom og var med oss på denne store dagen! Et passende ord må vel være FANTASTISK!


Lykke til med fotballsesongen ⚽️


Styret og SU
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Joakim Sokrates Brandth Hauvik